En sammanslutning av företag och hantverkare i Simrishamns kommun  
 
 
 

Aktiviteter/ Kalender

Tysklandsresa 31/10 2014

En resa till ölfestivalen i Bremen

Efter styrelsebeslut anordnades en resa till Bremen. Tyvärr så blev det många avhopp och till sist blev vi bara 4 från styrelsen som kunde komma iväg, delvis avhjälptes detta genom att respektive fru/man ställde upp och genast var vi sju.

Reseledaren som framförde bussen och hans son Anders gjorde ett gott arbete med att servera både historier och drycker, detta samt att vi stoppade för mat och toalettbesök gjorde att restiden kändes överkomlig.

Bussen till Bremen
Hagestads bussar anlitades.

Efter inloggning på hotellet blev det en promenad till en närbelägen restaurang, dagen avslutades med ett besök i baren, naturligtvis frivilligt.

Lördagen började med en genuin frukost och efter denna kunde intresserade följa med reseledaren på en guidad tur i staden.

Kvällen var vikt till ölfestivalen och denna startade vid 17.00 tiden. Mat och öl serverades, ölglaset som rymde en liter betraktades av en del som aperitif. Efter ett par timmar med tyska sånger och allmänt skålande drog i alla fall jag mig hemåt.

Öltältet
Öltältet rymde 5000 personer

Söndagens hemfärd startade inte förrän kl. 11 och efter matuppehåll m.m. kom vi till Puttgarden där vi bunkrade öl och starka drycker, vi som klev av sist var hemma vid elva tiden.

Till nästa gång, tycker jag vi ska träna in tyska sånger och ev. lite styrketräning för ölglasen var ganska tunga.

Som helhet var det in trevlig resa som uppmanar till efterföljd.

-Rolf Hansson

 

Företagsbesök Awimex 2011-03-22

Vi tackar Henrik & Stefan för att det tog emot oss med värme och framförde en intressant information (både laddande och lysande) om Awimex utveckling och inte minst deras intressanta vision för framtiden.

Det var 11 intresserade medlemmar som besökte Awimex. Alla var idel öra!

Besöket var både laddande och ledande för vad som komma skall inom vår förening! Vi informerade om Awimex ledande ställning inom elektrisk utrustning, hjälpmedel inom arbetsfordon, räddningstjänsten, militär mm.

Det som skall beaktas är kundens alla önskemål och leverera det bästa fungerande konceptet! Allt avslutades med en gemensam matbit på Pizza House.

 

 

 

 

Har man ideér och önskemål om aktiviteter kontakta oss via e-post.

Väl mött

Styrelsen

 

   

Kallelse

Kallelse till företagsbesök:

 

   
 
© 2010 Cimbrishamns Företagare och Hantverksförening | Webproduktion MEDIA SYD